12 augusti 2007

Höstsemester?

Låt oss anta för en stund att det fortsätter vara sjukt lugnt på arbetsfronten så jag skulle kunna sticka iväg en vecka någonstans. Var skall jag åka då? Jag har nämligen fått Ok från gubben här hemma att åka på semester ensam en vecka (förutsatt att jag inte är borta en jäkla massa i jobbet). Nu kommer ju inte detta gå att planera med någon större framförhållning men blir det en lucka så kan jag alltså sticka iväg. Men var? Skulle kunna tänka mig att vandra en vecka på något lagom varmt ställe (de här har resor jag skulle kunna tänka mig). Någon med ett bra förslag var man skall ta vägen i slutet av oktober/början av november (inte före 7 oktober och inte efter 15 november för där jag har jag saker inplanerat)?

Men jag är även sugen på att åka på Best-of-the-best 27-28 oktober i Älvsjö.


Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill åka till Best of the best! Det vore så himla kul!!! Vi ska inte åka dit?

Béatrice Karjalainen sa...

Det vore onekligen ett kul sätt att träffas på. Eftersom det är på en helg har jag ju hyfsad chans att komma ifrån såvida jag inte är utskickad till någon avkrok i världen och inte hinner hem. För utresor brukar utgå från Stockholm och sker oftast söndagar om de måste ske på en helg vilket betyder att jag redan är på plats.

Jag skulle kunna skippa NE-konserten då har jag SAS-poäng så det räcker till resan så blir den billig.

Jag måste börja prioritera mitt eget liv framför jobbets schema tror jag.

Anonym sa...

Irland? Vackert land, vill själv åka dit när det känns som jag behöver komma bort från något. Tyvärr är det inte så varmt i Oktober...