23 mars 2008

Drömchansen borta...

Slöbläddrade i en tidnings jobbilaga på jobbet i torsdags. Trodde det var Ny Teknik och tänkte den där skall jag läsa mer när jag kommer hem. Det jag ville läsa bättre var en annons från Saab "hemma" i Trollhättan. De sökte en Graphical User Interface Designer. Att få jobba med GUI Design och gärna i ex. bilar, flyg etc. är en dröm. Tänkte för det skulle jag lätt kunna flytta "hem" till THN. Men så kom jag hem efter jobbet och slog upp NT, men inte fasiken fanns annonsen där. Så vad var det jag bläddrade i på jobbet? Idag har jag bläddrat igenom en hög med gamla NT, tänkte att det kanske var en gammal som låg på jobbet men kammade noll. Surfade in på Saabs webbplats (varför tänkte jag inte på det redan i torsdags?) och de hänvisade till Adecco men hos dem fanns förvisso en massa annonser från Saab Automobile men inte den jag ville söka snyft snyft... Hur kan jag vara så klantig. Så nu fyller jag i GMs CV-databas får se om det kan ge något. Annars kan jag ju alltid söka till dem som Storyteller, tycker det var en skön titel.

Gud vad jobbigt det är att lägga upp sitt CV i en massa databaser, varför kan det inte finnas en central som alla använder?

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Ann sa...

Hoppas du kan få napp, då! Är resten av familjen med på det tåget?

Béatrice Karjalainen sa...

Sambon kan tänka sig att flytta och barnen är väl inte så förtjusta i idén men skall man flytta är det ju bättre att göra det nu än när båda rotat sig i skolan.