29 juli 2009

Hjälp jag ÄR beroende!

Igår på ICA. Bea springer in, rycker åt sig ett paket popcorn (har bråttom till skräckfilmskväll) och kommer på att deon hade tagit slut på morgonen så hon kutar till andra sidan butiken och sliter åt sig en. Skyndar till kassan. Kassakön går lååååånsamt. Bea står i gången där pocketböckerna är. Inte titta inte titta, du har böcker du har böcker. Jo men bara snegla lite kan man ju göra, jag vet ju vad som står där, inga av dem har ju lockat tidigare gånger.

Men vad är det för brun bok som står där längst ner, den har inte stått där förut. Hmm nyfiken Bea böjer sig ner för att läsa vad det är för en. Det skulle hon inte gjort. 2 sekunder senare står en Bea i kön med ett paket popcorn, en deo och Peter Robinsons I djävulens sällskap. Hur gick det till?

Kan man botas? Är tvångsmässigt pocketbokköpande en välkänd diagnos? Någon mer som lider av den? Hur skall jag göra nu, håller på med 2 andra böcker och den här bara skriker läs mig. Skall jag ha tre böcker på G? En i handväskan (eller ja ryggsäcken), en på nattduksbordet och en inne på toa. Hmm har en på G i lurarna på iPoden oxå.

HJÄLP!!

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: