09 juli 2009

Uttråkad till tusen

De flesta i min chatlista i Miranda är utloggade eller borta, Vincent skall gå och sova nu och jag är sällskapssjuk. Får väl gå ner i källaren och se lite film. Fick två filmer häromdagen (PS I Love you och Once) som skall recenseras.

Sen så har jag 3 filmer som jag måste välja för denna månads utskick. Lyckades plocka hem flera av Filmbloggens "extra anledningar till film" dels hade jag ju skrivit 8 recensioner som gav mig film, sen blev jag den som skrivit flest inlägg (9 inlägg juni) och den som skrivit en recension som uppmärksammades lite extra Chihuahuan från Beverly Hills där jag även tog med barnens syn på filmen. Men vad sjutton skall jag välja. Får reservera en till barnen så de får något de vill ha men vad vill jag ha tro?

Och nu kom jag på att jag inte skrivit recension av Revolutionary Road, det måste jag ju oxå fixa. Och skulle mitt behov av att fylla upp tiden krisa har jag ju alltid 10 chick lit att läsa och en uppsats att skriva :-)

Bäst att jag slutar att blogga och tar tag i saker och ting istället. Men tipsa mig gärna om filmer att beställa.

3 kommentarer:

Kimmi sa...

He's just not that into you (Dumpa honom)
ska vara en kul film har jag ört. Ska väl se den så småningom men inte kommit så långt.

Kram

Béatrice Karjalainen sa...

@Kimmi En Chick flick som beskrivs i recension med "Det här är filmen som i likhet med "Bridget Jones Dagbok", spelar på gemensamma referenser. Och igenkänningsfaktorn är hög, patetiskt hög. Något som får en att förlägen surpla i sig det mesta. För det här är en chick flick i dess allra mest grundläggande form. Där könen ställs mot varandra men ironiskt nog i slutändan är sig skrämmande lika." får det att vända sig i magen på mig. Så otroligt långt ifrån det jag tycker om att se ja till och med en beskrivning av det som är värst med film. Nog skulle jag kunna se den för att recensera men för att äga och se igen, nä.

Lustigt att det är en av snubbarna, Ken Kwapis, från The Office som gjort den. En av de andra snubbarna Ricky Gervais har en fru som skrivit en bok som handlar om just att dumpa en kille (Dumpa Matthew). Dock efter en längre relation.

Mary sa...

Jag gillar romantiska komedier men blev väldigt besviken på PS I Love you. Hoppades på mycket mer. Hoppades även på mer av He's not just that into you, men den dög..