11 mars 2007

Ha ha jag visste det

Påbörjade att skriva ett blogginlägg om Melodifestivalen igår men jag var för trött för att skriva klart och nu inser jag att jag inte ens sparade texten.

Själv hade jag ingen favorit i tävlingen, inget bidrag som kändes så där wow hoppas de vinner! Vincent höll på Andreas och på Måns och var jättesur när The Ark vann. Han sjöng dock på Sannas låt när han lade sig i sängen så det var väl den som fastnade.

När The Ark hade vunnit och leddes upp på scenen av Luuk så sa jag här hemma, vad hände med utdelningen av Sångfågeln? Nu kommer Carola bli skitsur för att hon inte fick några minuter i TV och se där jag hade visst rätt. Nu står det ju förvisso i Aftonblaskan så man får väl ta det men en nypa salt men det märktes ju redan när hon var in för att dela ut röster att hon verkar ha ett extremt behov av att synas och stå i centrum.

Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

Felicitas sa...

Hahaha! Själv hade jag inte hört ett enda av bidragen.. =) Men jag är kassaste kassa på att se på TV, på gott och ont! =)

Du är förresten utmanad! =)
http://felicitass.blogspot.com/2007/03/trefaldigt-utmanad.html

Béatrice Karjalainen sa...

Svarar här men även i din blogg samma som jag sa till missj:
Hej,

Eftersom jag vägrar skicka vidare kedjebrev (både fysiska och elektroniska) och deltaga i ex. tävlingar där man måste rekrytera x. antal andra till tävlingen så är jag konsekvent och skippar kedjeutmaningar i bloggen oxå. Jag svarar gärna på enkäter mm. men jag gillar inte momentet där man tvingas skicka vidare till andra. Men tack för att du tänkte på mig.

Anonym sa...

Jag såg inte hela festivalen,men jag fnissade när jag hörde hur sur carola blev..
Själv röstade jag på skolfröken,Marie vad hon nu hette..
Även om jag fattade att The Ark skulle vinna...

Anonym sa...

Behandla andra som du själv vill bli behandlad säger du
"fnissade då....Hoppas du uppskattar att folk roas när du blir nonchalerad.
Japp sug på den dy

Béatrice Karjalainen sa...

Anonym: Jag hoppas du i det verkliga livet vågar stå för dina åsikter.

Jag står i alla fall för att jag tyckte det såg lite kul ut med tanke på hur mediakåt/uppmärksamhetskrävande Carola verkar vara. Divighet är inte direkt en egenskap som står högt på min lista.

Jag tror knappast det var medveten mobbing av Carola utan att hon hade högre förväntningar på att få synas/medverka än vad TV-ledningen planerat.