10 mars 2007

Sjukt trött

Gick och lade mig hyfsat tidigt igår men när väckarklockan ringde i morse så kändes det som jag nyss hade somnat. Det har varit jättestressat på jobbet på sista tiden och jag har knappt hunnit sova och än mindre träna. Så fort jag lägger mig börjar jobbtankar surra i huvudet. Är inte helt nöjd med hur vissa saker fungerar på jobbet men att få klarhet i det verkar vara ungefär lika svårt som att få ett vettigt svar från GB Glace.

Efter ungarnas gympa i Luleå så for vi hem och lagade en jättegod tonfisksallad sen somnade jag och sov i 2,5 timmar. Hade lite grejer att fixa så det var ju bara att kliva upp. Men jag är fortfarande helt slut och skulle helt bara vilja krypa ner i sängen igen. Men jag har lovat barnen att de skall få se Melodifestivalen eller rättare sagt deras pappa lovade dem det. Så det är ju bara att hålla sig vaken. Vi var på affären och köpte en massa onyttigheter så som chips, popcorn och jordnötsringar samt dipp. Barnen äter kanske sånt 3-4 ggr/år så de hade lite svårt att bestämma sig för vad de ville ha :-) Får se om jag äter något själv, får ju så himla ont i magen och dessutom verkar jag äntligen ha blivit av med de där envisa kilona som hade satt sig runt magen. Men å andra sidan så gör ju knappast en dags frossande till eller från.

Men i morgon kanske jag kan få sova ut en stund. Pappan till en av Vincents förskolekompisar frågade i veckan om de får låna Vincent på söndag. De skall ut till sin stuga och köra lite skoter, grilla och ha lite allmänt friluftsliv. Förstår ni hur lycklig man blir över något sådant. De flesta andra har mor- och farföräldrar som gärna tar barnen några timmar/dagar men icke vi. Vi är med våra barn jämt. Jag älskar ungarna men jag kan verkligen sakna att bara få rå om mig själv eller få vara ensam med sambon en stund. Nu kommer vi bara ha en hemma i morgon och det är så mycket lugnare än att ha båda hemma, Herman leker gärna själv och har han ingen brorsa att slåss med så kanske man kan vila en stund utan att behöva springa upp och separera kombatanterna.


Nu skall jag blanda dipp och försöka hålla mig vaken till Melodifestivalen börjar i alla fall. Hej svejs!

Inga kommentarer: