02 mars 2010

Insnöad

Snö utanför dörren Herman skottar fram ytterdörren Normalt är jag rätt insnöad i teknik, böcker och annat men idag var det mer bokstavligt. Herman skulle gå ut och leka (vi är hemma för att Vincent kräktes i natt) och fick inte upp ytterdörren. Tillslut lyckades vi tillsammans pressa upp den så mycket så han kunde glida ut och skotta trappan. Det var ca 2 dm tung snö framför dörren.

När Herman sen skulle gå in en stund senare fick han skotta sig in, massor med snö hade blåst ner från taket och hamnat framför dörren. Herman pulsar i trädgårdenUte har vinden pendlat mellan 10-19 m/s under dagen och jag fattade inte vad ungen skulle ut och göra men i 1,5 timme höll han på att pulsa i snö (eller vad säger man när snön täcker hela benen och sen ända upp till hakan?), klättra i snöhögar och skotta. Han är bra på att roa sig själv medan den sjuka storebrodern bara går omkring och gnäller om att han inte har något att göra.

Skulle behöva åka och handla men vill inte ut och gå i busvädret och än mindre lust att skotta fram bilen som just nu täcks av 40-50 cm snö och med ungefär lika mycket snö runtom.

Inga kommentarer: