04 november 2015

Dag 308 - Industriområdebesök

Släpade mig upp på morgonen. På jobbet möten och annat som tog all min tid från min to-do-lista som nu bara växer och växer och ger mig undringar över hur jag lyckas fylla hela dagar med annat än det som står på den.

Efter jobbet mötte jag upp Mattias och vi tog en promenad. Min tanke var att gå en mil, max eftersom jag glömt skorna hemma och likaså mina överdragsbrallor. hade mina vardagskängor på mig som vänsterfoten hade värkt i när jag gick en mil i Stockholm förra veckan.

Vi gav oss iväg på en runda som gick lite hit och dit, vi passerade järnvägsstationen och där tog jag ett kort på Halloweeninspirerad graffiti.
Vi fortsatte bort mot Cementakajen och vidare förbi isbrytarna och mot Svartöstan. När vi passerade en skog behövde en mycket kissenödig Bea springa in i den. Att sitta hukande i skogen nära en väg med en jacka som är en enda stor reflex kanske inte är det smartaste.

I Svartöstan tänkte vi vända men instället så gick vi ut på en väg som ledde längst med vattnet till Uddeboverket. Tyvärr kunde jag inte ta något bra kort på grafittin på väggen där.

Sen kom vi ner till Sjöfartsverkets ställe men där var det en grind med öppettiderna 6-18 och nu var kl 19 och den var inte stängd, vi vågade inte gå in och ta cachen som finns där inne. Istället svängde vi av åt vänster och gick tillbaka förbi Lule Energi och Lulekraft. Försökte hitta en geocache i mörkret där. Det var sjukt tråkigt att gå i industriområdet, långa raksträckor och inget att titta på. Mörkt och illaluktande. Glad att jag inte jobbar där ute och måste åka dit varje dag.

När vi kom tillbaka in mot stan fick jag syn på norrsken, Mina fotostopp inklusive det vid järnvägen tog nästan en timme total. Våra 17 km tog i effektiv tid 3 timmar.
Dagens bild får bli detta norrsken över Kronanhöghusen.
Tog en bild till.
När vi väl var vi bilarna så värkte min vänsterfot och var samtidigt halvt bortdomnad. Var inte helt lätt att köra hem.

Min och Hermans första geocache blev släppt live idag också. Nu skall vi ta och fixa den andra.

Inga kommentarer: