17 november 2015

Dag 321 - Tillbaka på jobbet

Eftersom jag inte visste om jag skulle hinna fota i Stockholm i dag så knäppte jag en bild i natt hemifrån där snön åter lagt sig över gräsmattan och sjön låg helt stilla.
Värsta med att vara iväg och vila upp sig är att ingen gjort det man själv borde ha gjort de lediga dagarna och det blir bara stressigt att komma tillbaka. Jag hade några grejer som bara behövde vara klara till tisdagen då jag skulle vara på konferens hela dagen. Men inget av det han jag med innan jag behövde stressa iväg till flygplatsen för att flaxa till Stockholm.

När jag kom till Arlanda tog jag flygbussen till centralen och därifrån bestämde jag mig för att promenera till hotellet. Hade varit smart och bokat ett hotell 5 km från där konferensen skulle hållas så att jag skulle få mig en morgonpromenad. Och nu en kvällspromenad. Jag insåg att jag råkat åka iväg med mobiler som var på upphällningen på laddning och lyckades nätt och jämt få fram karta som visade mig vägen till hotellet på  Saltsjöqvarns kaj.

Det blev en skön promenad i lätt duggregn med några fotostopp. Det första blev dagens bild.
Gröna Lund.
Sen stannade jag på Danvikstullsbron och tog en bild bort mot Globen.
Framme vid hotellet efter 5,03 km stannade jag vid vattnet och fotade ett torn på andra sidan.
Väl inne på hotellet fick jag mitt rum och gick upp. Ett stort rum men med 2 separata bäddar. Hade hoppats på en gigantisk säng :-) Ett badkar fanns det också. Jag valde att slänga av mig ytterkläderna snabbt och gå ner till restaurangen så att jag skulle kunna få lite mat. Hungrig som en varg. Väl i restaurangen visade det sig att på deras meny fanns det bara en rätt jag kunde äta. En fiskrätt som dessutom var rätt liten och som jag hittade ben i men god var den i alla fall. Beställde in en efterrätt och te för att bli mätt, höstäpplen men de var kalla i mitten och de var galet söta, sliskigt. Mådde lite illa efteråt men teet var gott.

Väl uppe i rummet igen tappade jag upp ett bad och tog min tjocka bok jag släpat med mig hemifrån. Kröp ner i badet bara för att upptäcka att jag fått med mig en av mina utlästa böcker. Suck. Fick ligga och lyssna på ljudbok i badet istället.

Sen hade det varit väldigt skönt att kl 22 få krypa ner i sängen men i stället fick jag lägga mig invirad i en morgonrock på soffan med datorn och börja jobba. Det höll jag sen på med fram till strax efter kl 2.

Inga kommentarer: