19 november 2015

Dag 323 - Sjuk

När jag vaknade i morse var jag galet trött men släpade mig till jobbet och satt med på en drös möten. Bra och dåliga. På eftermiddagen började jag få frossa och kände hur huden började ömma. Mådde inget bra alls. Magen började värka dessutom och en huvudvärk kom smygande men jag härdade ut resten av dagen.

På vägen hem hade jag lovat Vincent att hämta hans nya träningströja och svängde in till stan. Tyvärr hade de glömt att trycka Vincents namn på tröjan så jag fick åka hem utan. På väg tillbaka till bilen stannade jag till vid Mor och barn-statyn utanför stadshuset och knäppte denna bild. Den får vara dagens bild eftersom jag inte han med något annat.
När jag kom hem var jag så dålig, frossan blev värre och jag hade feber. Bad barnen laga mat och kröp ner i sängen. Fick ryta åt dem innan de slutade bråka. Orkade bara inte lyssna på dem. Satte igång min ljudbok för jag var inte trött så jag kunde sova men ville bara ligga i fosterställning i sängen. Huttrade. När Henrik kom hem så fick han ge mig min pyjamas och sen te och några knäckemackor för hungern slet i mig fastän jag mådde så dåligt. Sen var det dags att sova.

Inga kommentarer: