09 november 2015

Dag 313 - Och regnet bara vräker ner

Bestämde mig för att även idag skulle vara en vilodag. Känner mig trött och sliten, inte så mycket i kroppen (mer än en förbannad ischiasvärk då) men mörkret tär på mig och gå ut och gå när regnet vräker ner och det är kallt som attan. Vet att det skulle sätta sig direkt i lederna i händerna. Den här veckan kommer det inte hinnas med några 7 mil om jag dessutom skall vara AC på sök i Kalix. Mina leder ser inte fram emot det heller. Men man måste ju ställa upp när en man är försvunnen och familjen vill veta vad som hänt.

Surar lite över att jag inte stannade bilen på väg till jobbet i morse, det var frostigt och fint över älven med massor med svanar på lagom fotoavstånd. Men men så blir det när man har bråttom till jobbet för att vrida och vända på siffror hela dagen inför ett möte i morgon.

Fick nog i mig svamp på lunchen, mår illa och har vansinnigt ont i magen. Chinarestaurangsbuffé var inte så smart.

Efter jobbet skulle jag hämta Vincent så jag satt kvar och jobbade en stund och sen for jag till boken, hade lite fotopanik och valde att köra in till stan, stannade bilen vid ån och gick ner till vattnet och satte upp kameran under paraplyet. Försökte hitta någon bra vinkel i mörkret men det var inte helt lätt. Dessutom blåste det rejält, skakade om kameran. Ännu svårare var sedan att bestämma mig för om bilderna skulle få ha det gula sken som blev av lamporna eller om jag skulle neutralisera vitbalansen. Här kommer 4 bilder, den första fick bli dagens bild.

Vad tycker ni?


Inga kommentarer: