24 november 2015

Dag 328 - Host Host

Mardrömmar på natten och vaknade toktidigt. Svårt att somna om och sen aptrött.

Hostar som en besatt och håller på att bli galen. På jobbet hade vi idag mötet som skjutits upp många gånger så nu skulle jag kanske kunna vara hemma sjuk i morgon. 

Tog dagens bild redan på jobbet idag så det var avklarat när jag kom hem. En bild på en av lamporna på toa på jobbet. Blev  som en bild på en underlig planet på himlavalvet. 
 Handlade och pratade med tiggerskan utanför ICA. Frågade om det finns någon möjlighet att skicka lite saker till hennes barn i jul. Hennes äldsta dotter skall ringa mig i veckan så får vi se hur vi kan lösa det. Tiggerskan blir kvar här över julen. Helst hade jag ju velat kunna sponsra en resa hem med uppehälle en vecka eller så så barnen får umgås med mamma över julen. Men min budget tillåter inte riktigt det och jag känner för få som kan hjälpa till. Funderade ett tag på att sätta upp en lapp vid ICA och helt enkelt fråga övriga som träffar henne där. 

Hon är en sådan varm och kärleksfull person att jag verkligen vill henne gott. Jag fick lite skäll för att jag misskött mig med att komma förbi och prata med henne. Har haft så fullt upp. 

Lagade middag här hemma och sen lade jag mig på sängen. Känner mig febrig och trött idag. Hostan släpper inte. 

Läser I det förflutna av Kate Morton men längtar efter något lite mer spännande. Köpte en Peter Robinson på lunchen idag. 

Pratade film och böcker med Nogge en sväng. Vi har en ny filmkväll inbokad nästa vecka. Han skickade mig en länk till Pride and justice and zombies. Den skall bli film. Trailern verkar ju lovande. 

Måste ju ses. Får se om jag får med mig Nogge alt vänta på släpp utanför bio.

Blev ingen promenad idag fast jag tänkt mig det när det var varmare ute. Men orkade helt enkelt inte. Annat jag inte orkar med just nu är svensk politik. Detr sådan röra, kappvändningar och "tvingas" ta beslut de inte vill fatta/tror på att jag just nu tappar tron helt på politiker. Orkar inte. 

Inga kommentarer: