27 november 2015

Dag 331 - Huvudvärk och magont

Alltså nu har jag hostat mig till huvudvärk och träningsvärk i magmusklerna så nu räcker det alltså. Jag orkar inte mer och glömde köpa nya Nipaxon gjorde jag oxå så en härlig natt med noll sömn väntar mig. Men natten till idag fick jag i alla fall sova hyfsat, somnade vid 1-tiden och vaknade först kl 6 av att tablettens verkan tog slut, då började det igen. Var förvisso vaken några gånger där emellan också, vi hade strömavbrott under natten och när strömmen kom tillbaka så började skrivaren strax utanför gästrummet att köra självtest, och det låter verkligen illa.

På jobbet hade vi ett mastodontprocessmöte som sög musten ur mig helt och hållet men trots det tog jag mig samman och gick ut på en promenad i mörkret i Luleå. 11.27 km blev det och några fotostopp. I norra hamn och i Södra hamn var det galet halt och jag höll på att ramla. Glad att jag inte sträckte mig. Tog en bild vid fågeldammen men fick den inte riktigt som jag ville så dagens bild får vara den över Bergnäsbron.
Handlade mat på ICA innan jag lagade en mycket sen middag. Gjorde det enkelt idag, kokade pasta och kokade ihop en sås på grädde, fiskbuljong, vitpeppar och citronskal och lite citronjuice. Blandade ihop kallrökt strimlad lax med citronjuice, svartpeppar och massor med dill och hällde såsen över. Fick stå och bli lite varmt igen då laxen kylde ner såsen. Serverades med en avokadohalva.

Fryser som en tok och hade mått bra av att sätta mig framför en bra idag men ingen uppburen ved (ingen sågad ved i garaget heller) och jag orkar inte fixa med hostan. Så jag kryper nog ner i sängen med min bok en stund och hoppas att hostan håller sig borta, hoppas kan man ju i alla fall.

Hade velat ta en lång varm dusch men det är en stor vattenläcka här i Boden så inget tryck i kranarna. De lagar vattenläckan nere vid sjön och jag hör deras maskiner låta. Mycket enerverande.

Inga kommentarer: