20 november 2015

Dag 324 - Fortfarande sjuk men tog ändå en promenad

Suck idag var jag tvungen att åka till jobbet för ett viktigt möte. Mådde rätt så kasst men kunde inte stanna hemma. Åkte till jobbet och fick där veta strax innan mötet skulle börja att det var inställt. Men suck! Men nuvar jag redan här så då var det väl lika bra att få saker gjorda om än i långsamt tempo för huvudvärken kom tassande bak i nacken och kröp uppåt.

Jag lyckades inte komma från jobbet förrän efter kl 18. Åkte hem, lagade mat (först stekte jag köttfärs men den var dålig så d fick jag göra kyckling istället) och sen bytte jag om och gick på en kort promenad inne i stan. Behövde få lite frisk luft och ta några foton. Jag gick förbi Lotus Nightclub och det drällde ut småbarn i ungefär 10-årsålder med ballonger och godispåsar i händerna. De hade tydligen varit på discokalas. Jag fortsatte ner längst med ån och tog dagens bild mot just The Bull och Lotus.
Detta träd har inte tappat sina blad ännu. Jag fotade det trädet på vår instawalk för några veckor sedan.
Gick hem över kyrkogården och knäppte en bild på kapellet där.
När jag kom hem hade Henrik kommit hem från sitt besök över dagen i Stockholm. Jag var helt slut och hoppade direkt i säng. Att gå ut och gå 8,57 km när man är risig är ingen bra grej.

Inga kommentarer: