28 november 2015

Dag 332 - Ingen ro och ingen vila

Våldshostade hela natten kändes det som. Blir galen av att inte få sova ordentligt. Lyckades släpa mig upp och äta frukost med familjen innan jag klädde på mig och gick ut och gick. Hade en stund på mig innan Vincent skulle till tåget. Ute regnade det och var skittrist väder. Gick bort mot Björkelund och tänkte gå till bron över Björnsundet för att vända där. Men jag mötte en man som berättade att om man var försiktig så kunde man ta sig över. När jag kom fram till bron lyckades jag kravla mig upp på den och ta mig över. Uppe på bron låg det massor med slask och jag blev sjöblöt om fötterna. Klafsade omkring i skorna resten av rundan som gick via campingen och längst med vattnet hem. Fotade en "isros". Fick skydda kameran med min keps i skitvädret.
Jag han precis hem för att skjutsa Vincent. Rundan blev 10,25 km.
Efter skjutsandet åkte jag hem och bytte strumpor och skor och gav mig ut igen. Kändes ju inte helt kul i skitvädret men första stoppet var att möte Henrik på ett fik i stan. Jag hade nu mina kängor på mig. Åh vad tunga de är, har så svårt att gå i dem. Måste fixa något annat. Men jag blev i alla fall inte sjöblöt om fötterna. Fikade med Henrik en lång stund men sedan gick han hem med 20 kg hantlar i ryggan (hur tänkte han när han gick in till stan för att köpa hantlar, det lär ju ha blivit en tung promenad hem). Jag muttrade lite över att han gjorde det. Hade tänkt köpa ett hantelset till honom i julklapp men nu måste jag hitta på något nytt.

Jag tog mig en omväg hem för att få ihop en mil till. Vill ju inte äta upp allt överskott om jag kan gå ut och gå. Så jag knatade på längst med vattnet. Stannade under en järnvägsbro och tog dagens bild. Ser nu när jag lagt in den att jag dragit ner skuggorna lite för mycket, syns mest i vattnet nere till vänster.
Rundan blev 10,42 km. Jag var blöt om fötterna när jag kom hem men nu av svett istället för vatten utifrån. Aldrig blir det rätt.
Dagen avslutade riktigt skitjobbigt, fick min mens efter bara 18 dagar sen senast. Antingen håller jag på att kliva in i klimakteriet (det är ju inte helt ovanligt efter 40) eller så är det min dumma jävla kropp som tycker att anemi är normaltillståndet för mig och ser till att tömma mig på blod. Jobbigt som fasiken är det i alla fall. PMS och ont överallt typ hela tiden just nu. Hatar att vara kvinna emellanåt.

Inga kommentarer: