04 februari 2016

Dag 35 - Ett jäkla hattande

Jag har som bekant en rad med olika hattar på jobbet och idag förstod jag varför man säger att man hattar omkring för 99 % av min tid bestod nog av att byta hatt och 1 % av riktigt jobb. har inte tidrapporterat denna dag ännu och i morgon kommer det bli svårt, 5 sekunder ditten, 5 sekunder datten...  I morgon fokus fokus och fokus och sätta ner och granska en text. Sen tänkte jag nog faktist gå hem tidigt i morgon, det är jag värd. Vill gärna gå innan det blir mörkt, vore trevligt att få fota i lite dagsljus. I morse var det en fantastisk apelsinhimmel och jag tänkte köra åt sidan någonstans för att fånga den men när tillfälle kom var det för sent. Så det fick bli till att ta med kameran ut här i Boden efter hemkomsten istället.

Dagens bild är undersidan på en bro. Är visst lite insnöad på svartvit arkitektur just nu. Vet inte om jag gillar det eller ej att den inte blev symmetrisk.  Vad säger ni? Gångbron under bron är inte helt i rät vinkel mot bron upptäckte jag. Fick skjuta i blindo för det var så sjukt mörkt. Kom på först nu att jag hade kunnat lysa upp med pannlampan.

På väg tillbaka stannade jag vid riksträdet i Boden och tog en vinterbild på trädet. Skall försöka komma ihåg en vår-, sommar- och höstbild också.
När jag kom hem upptäckte jag att ett av mina foton som jag taggat i en challenge hos @igscandinavia hade blivit utvald till final bland en jäkla massa bilder. Det var kul. Gå gärna in och rösta på din favorit om du har ett instagramkonto.

Eftersom jag misslyckades fatalt med att komma i säng före 22 igår gör jag idag ett försök att ta mig i säng före 23. Skall bara hålla mig långt ifrån mitt chattfönster.

Inga kommentarer: