09 februari 2016

Dag 40 - Tröttheten den stora

Idag skulle jag äntligen få mina provsvar av läkaren efter min miss igår men då ringde de från Hermelinen och meddelade att läkaren nu låg sjuk (det är lite oroväckande när läkare blir sjuka de skall ju ha koll på hur man undviker basilusker och sånt ;-) och jag kan inte få en tid förrän nästa vecka. Under tiden fortsätter den stora tröttheten att härja i min kropp. Orkar knappt något, sover dåligt och är orkeslös efter jobbet. Hade ju varit himla trevligt om någon annan läkare hade haft tid att titta på mina svar men men får väl skylla mig själv när jag missade min tid igår. Värst är det att vara så yr hela tiden.

Idag är det fettisdagen men det blir ingen semla till mig, på jobbet fanns det inga "handikappssemlor" och på affären hade de inga glutenfria semmelbullar och jag ställer mig inte och bakar kl 20 på kvällen. Så jag fick titta på medan resten av familjen åt semlor. Kidnappade dock en av dem som fotooffer först för dagens bild

Uppdatering: Tror dock jag skall göra ny beskärning på bilden. Gillar som den blev på Instagram i square när bara mitten är med. Det blev mycket bättre. Får fixa i morgon. 
Man kan ju snabbt konstatera 2 saker och det första är att jag nog skall hålla mig från matfotografering och det andra är att jag måste hitta någon annanstans att ta bilderna om jag envisas för snett uppifrån för att undvika stöket i köket bakom är ingen bra vinkel.

Nu är klockan snart 21, min plan är att gå och lägga mig supertidigt för kl 07:00 skall jag befinna mig hos en kollega i Luleå i morgon för att åka ner till Skellefteå på jobb. har lagt i en tvätt i maskinen får verkligen hoppas att någon förbarmar sig över den så jag får sova.

Men innan det måste jag bara så berätta hur irriterad jag är på Google just nu, när man slår på att ett album skall delas så att folk får rätt att se bilderna i albumet så slår de även på att andra får lägga in bilder i albumet. Detta hade jag missat att se och plötsligt hade jag okända människors bilder i ett av mina fotoalbum. Irritationen alltså. Kan de inte bara låta mig få bestämma om jag vill ha albumen för mig själv eller inte utan att behöva välja bort något. Vem kom på att "dela mitt album" skall slå på "varsågod lägg in vad helst ni vill i detta album"?

 Jag har alltid varit en fan av Googles grejer men sådan där stör mig något enormt. Google+ var ett bra verktyg och community för fotointresserade men sen de bröt ut fotodelen till Photos går det bara utför. Idag fick jag dessutom ett meddelande på min Nexus som fick mig att undra vad Google höll på med. Den sa att jag inte backat upp på över 16000 DAGAR! Sen när jag gick in här i Bloggen för att kolla så att gamla kommentatorssystemet var påslaget så hade de en fin felstavning på svenska när man väljer att man vill identifiera sig med "Namn/Webbadrsss". Det här med fort och fel och sen inte röra det om ingen klagar verkar vara ett koncept de kör med. När det kommer till den första grejen så har de ju sitt Feedbacksystem där man först skriver en förklaring och sen får man markera på sidan vad det är man vill kommentera. Det är bara det att när dialogen som slår på "Collaboration" är framme så kan man inte välja "Feedback". Vips så slipper de kommentarer på idiotiska funktioner.

Så nu har jag gnällt av mig och skall hoppa i säng så en pigg och glad Bea kommer till Skellefteå.

Inga kommentarer: