17 februari 2016

Dag 48 - Väntan på det norrsken som aldrig kom

Hade planerat att ta ett foto på vägen hem från jobbet idag men så hände det som mycket sällan händer, jag glömde kameran hemma :-(

På jobbet var min plan att ta en baksätesroll i ett projekt men när mötet var över satt jag inte bara fram, jag satt plötsligt i förarsätet. Hur fasiken gick det till? Nu gäller det att hitta en p-ficka för att byta plats i bilen känner jag. Innan blodvärdena är ok så är ju dessutom orken helt bortblåst.

Mina norrskensappar och Twitter sa att det var chans till norrsken idag. Jag hoppades på det för att slippa ta mig iväg och fota men när jag tittade ut blåste stora moln in och norrskenet lyste med sin frånvaro. Dagens bild får därför bli denna. Ser nu att jag borde fixat i ordning håret innan jag tog bilden. Dessutom blev jag lite väl ljus i ansiktet och håret av vår taklampa i vardagsrummet. Får jobba vidare på de där självporträtten. De är som sagt ren terapi för en som hatar att bli fotad. Ser att lite av fönsterkarmen kom med uppe till vänster också. men den får vara kvar där. Tror jag :-)
Spaning efter det norrsken som aldrig kom.

Inga kommentarer: