10 februari 2016

Dag 41 - Lång dag

Kundmöte i Skellefteå kl 09:00 då får man fara tidigt från Boden. Åkte förbi jobbet på vägen hem sen och insåg att jag under en dags givande workshop hos kunden hade jag en babiljard mail att svara på och eftersom jag nu skall vara borta i 2 dagar till så var det lika bra att svara på dem direkt. 3 timmar senare satt jag i bilen på väg hem till Boden. Så kan det gå. Men nu kan jag ta det lite lugnt på fredag istället, ta sovmorgon eller ge mig ut och morgonfota i Kista. Hoppas på fint väder.

Idag fick jag stanna till på vägen hem till Boden i Södra Hamn i Luleå och knäppa en bild på isborgen. Tyvärr inga åkare i kanan, det hade gett lite mer liv i bilden. Nå ja jag tog en bild i alla fall och jag hittade inget bättre sätt att beskära på heller, det skulle väl varit en stående bild kanska i så fall, det provade jag inte. I square fick jag ingen riktigt bra balans. Nästa gång skall jag försöka tänka beskärning lite mer redan på plats.
Nu sova för i morgon måste jag köra till flygplatsen 05:30. Var tydligen för sent att boka flygtaxi 7,5 timmar före avfärd så då får jag väl köra själv då. Jobbigt eftersom jag brukar passa på att sova i taxin.

Inga kommentarer: