23 februari 2016

Dag 54 - När fotograferandet inte vill sig

Tänkte fota på vägen hem från jobbet men så ringde sambon och undrade om han kunde åka med mig. Hej då blå himmel och fina moln.

Det blev till att i aningen stressat tillstånd (alla ville ju ha mat hemma) ge sig iväg efter ett motiv. Hamnade på bron över Björnsundet tillslut och försökte få en bild med öppet vatten och dimma. Det gick så där, inte nöjd alls med dagens bild faktiskt. Men nu vet jag att den platsen i det ljuset (så mörkt och så starka lampor ger mörker och överexponerade ljuspunkter) med det objektivet inte är en bra kombo. Får jag gilla något är det isflaken. Särskilt nummer två från vänster. Skulle fotat det i närbild istället.
På jobbet var det rörigt för mig idag och jag konstaterade att vissa wordmallar kan få en att vilja skjuta sig på fläcken. Hade ren allmänt en pissig dag idag men jätteont i magen. Får inte ordning på den och vet att när värdena är dålig brakar magen ihop. Mailade läkaren mina provsvar idag (igen), får se om jag kan få ett svar i morgon. Annars får jag väl försöka åka dit på drop-in-tid. Har bara ingen ork att sitta där i väntrummet och vänta. Inget tålamod med sådant och boka tid verkar inte vara helt lätt. I morgon finns inga drop-in-tider heller. Man måste vara frisk för att orka var sjuk.

Inga kommentarer: