03 juni 2016

Dag 155 (#095/#blogg100) - Drömjobbet?

Efter jobbet sprang jag en sväng på stan för att kolla en sak åt en nätbekant. En favorittröja för ena barnet hade gått sönder H&M hade den inte i närmsta butik för dem så hon bad oss andra kolla våra butiker. Tyvärr ingen i Luleå men får kolla i Boden på söndag. Mötte upp Henrik och vi åkte hem. hade ont i magen och mådde illa så Henrik fick laga middagen. Jag skippade att äta med dem men när de hade ätit klart var jag ändå hungrig och gjorde mig en ciabatta med stek kyckling, parmesanost, bbqsås, sallad. Lät brödets insida suga upp köttsaften som runnit från kycklingen på uppläggningsfatet. Det blev galet gott.

Gick ut med kameran, oinspirerad även idag, dessutom blåser det som sjuttsingen ute så inget är ju stilla. Men hittade tillslut lite ängsull(?) som belystes bakifrån av solen som hade tagit sig en bit ner mot horisonten. Den får vara dagens bild.
När jag kom in slösurfade jag lite allmänt och ramlade över den här länken till en jobbannons. Snacka om drömjobbet för en sådan som mig. Få betalt för att fjällvandra i 3 veckor. Dokumentera och beskriva. Jag är ju som klippt och skuren för det där. Undra om man kan få tjänstledigt i 3 veckor för att göra något sådant. Skulle ju kunna göra på semestern men jag behöver samtidigt vila hjärnan utan krav och måsten några veckor. Så det där i juli och sen semester vore ju helt magiskt perfekt. Man kan väl få drömma i alla fall? Eller så är det ett mindre helvete vid den tiden, alldeles alldeles myggigt.
Skärmdump från delar av annonsen i länken ovan
I morgon skall jag "jobba", skall sitta i sambandet för Missing Peoples sök i Kalix. Skall vara GC. Du är väldigt välkommen att ställa upp och vara med och söka.

Inga kommentarer: