13 juni 2016

Dag 165 - Regntungt

På vägen hem var det var en magiskt vacker himmel med regntunga moln och intressanta solstrålar och något typ cirkelformat i luften samt ett regnmoln som drev in över älven så man såg regnet som öste ner ur det. Men jag kunde inte stanna och fota. Hade lovat Vincent att hämta honom på Bossevallen 17:45 efter träningen så att han skulle komma hem snabbt till Irland-Sverigematchen i herrarnas fotbolls-EM. Givetvis var himlen betydligt tristare när vi väl var hemma. Så idag föll valet på regnblöta maskrosor, de har jag gott om nu när jag ännu inte fått tillbaka gräsklipparen.
Råkade ramla in på coach cam på SVT i halvtidsvilan i matchen. Imponerad över spelarnas spänst och snabbhet när de värmer upp. Så där ser inte våra grabbar ut när de värmer upp :-)

Skrattade när matchen drog igång igen och man bara ser Hamrén, kunde se att det blev mål för Irland även utan ljud. Vilket minspel han har.

Nu har regnet kommit över oss och min huvudvärk kom med det. Blir till att äta någa mackor till middag och sen sätta mig och läsa tror jag.

Inga kommentarer: