19 juni 2016

Dag 171 - Önskar jag hade orken att röra på mig den måste infinna sig innan 18 juli

Orken puts väck. Skyller på det pissiga vädret att jag inte ger mig ut och promenerar.

Sov rätt bra i natt så det var i alla fall inte pga sömnbrist denna natt jag vaknade tröttare än tröttast. Hämtade Henrik vid tåget 11:04, hem och kastade i mig en macka innan jag skjutsade Vincent till Sävast. Han skulle med P-02 till Norrfjärden för att stå i mål åt dem. Deras målvakt har blivit skadad så nu varvar Vincent och en av hans lagkamrater med att stå i mål åt dem på matcherna. De vann.

Medan Vincent var i Norrfjärden satte jag mig på jobbet och läste på en grej, tyst och lugnt och skönt, kunde koncentrera mig. Men vet inte om jag blev så mycket klokare. Ångrade nästan att jag tackade nej till fika med Anders för att jobba.

Visade sig att Vinne ville se på sitt eget lags träning innan han åkt hem så jag behövde inte stressa. Körde hem vid 16-tiden, stannade till på Gamla Bodenvägen och knäppte en bild på ett blomsterrikt dike. Det får vara dagens bild.
Handlade middag och lagade kyckling med rosmarinsås en av Hermans favoriter. Sen har jag bara slappat framför datorn och försökt klura ut vilken camino jag skall gå. Jag har insett att det blir för varmt på Via de la Plata, den får bli ett annat år när jag kan ta höstsemester. Börjar bli dags att boka resan till Spanien. Fick tips om Camino del Norte - Camino del Mar - Camino Inglés som ett alternativ om man vill slippa 1-2 hektiska dagar på Camino Francés efter att ha varit ensam på Camino Norte. Det blir dock 102 mil och väldigt bergigt. När hon som skrev bloginlägget gick så tog det 36 dagar. Ser några ställen där jag kan dra ihop det men inte många. så jag kanske måste stå ut med 1-2 dagar på Camino Francés ändå vi får se.

Förhoppningsvis kommer min beställda guidebok i morgon.

Nu är klockan 21 och min huvudvärk håller på att ta kål på mig, skall ta en kopp te och krypa ner i sängen.

Hoppas på att kroppen hittat tillbaka till sömn nu och att huvudvärken kanske ger med sig. Börjar bli rätt trött på den.

Inga kommentarer: