12 april 2006

Att få ett paket/ägg

Häromdagen kom det ett paket i brevlådan från min mamma, det var inslaget i brunt papper och jag kände att det var flera delar innuti. När jag kom in sprättade jag ena hörnet för att se om det var paket eller lösa saker i. Det var paket. Ja jag har fått födelsedagspresenter! Jag stoppade paketet i skåpet i väntan på den stundande födelsedagen.

Igår när jag kom hem från träningen så tog jag fram paketet. Sprättade upp pappen i ena änden och drog ut ett "Lindexpaket" läste på det "Glad Påsk Vincent", tog fram nästa som det stod "Glad Påsk Herman" på. Ett stort kvar kvar i paketet drog fram det och läste "Glad Påsk Vincent & Herman". Under det stora låg ett kuvert med pengar i.

Visst det är alltid trevligt med pengar men jag uppskattar en utvald present så mycket mer. Fick pengar från mormor oxå, och det är jobbigt för jag vet att hon har så dåligt ställt och jag är inte direkt fattig nu för tiden. Svärmor skickade även hon ett kort som det stod "Present kommer senare", hon brukar vara jättebra på att välja ut fina personliga presenter. Av sambon fick jag boken "Livet" av Lennart Nilsson. Den är jättevacker och intressant. Extra kul med tanke på att boken "Ett liv blir till" var min favoritbok när jag var liten.

När jag kom till jobbet på morgonen stod det påskägg på alla arbetsplatser. Förra året tyckte jag det var lite trist att jag fick ett ägg med godis i (äter ju inte godis) så jag närmade mig mitt gröna ägg med nyfikenhet.


Vad skulle det vara i det. Öppnade och det var tomt, nej inte tomt det låg en postitlapp i.

Och mycket riktigt på eftermiddagen kom mitt "ägg".

Visst var de lite fyndiga :-)

Inga kommentarer: