09 april 2006

Tufft pass idag

Som sagt var på PSI idag och vi hade en av instruktörerna som inte kört på länge och det märktes. Hon var taggad till tusen och peppade på oss rejält. Kluriga kombinationer körde hon oxå, helt enkelt ett riktigt kul pass. Det jag gillar med Anna (inte samma Anna som jag har i Bodycombat som jag skrev om en annan dag) är att hon verkligen vill att vi alla skall ha bra teknik och hon drar sig inte för att gå runt och korrigera. Idag ställde hon sig tätt bakom mig på uppvärmningen och såg till att min cross-arm inte drog sig för långt tillbaka utan att jag jobbade mer med höfterna. Märkte att hon sedan under slagen mot säcken kollade att jag fortsatte göra rätt. Sen är det peppande och bra när hon går runt och ställer sig och slår med oss en stund. Nu har jag turen att ofta dela säck med en tjej som tränat för Anna länge och som Anna manar på lite extra så jag åter snålskjuts :-)

Under styrkedelen fick jag beröm för bra teknik på armhävningarna och det gjorde mig lite extra glad, för jag har alltid haft så svårt för armhävningar. Nu för tiden klarar jag av att göra några från tårna men sen får jag gå ner på knä. Men innan jul skall jag klara 25 från tårna med snygg teknik har jag bestämt mig för. Bara att ligga i och träna :-)

På de senaste PSI-passen har jag märkt att jag slarvat med sparkarna, varit lat helt enkelt men idag fick jag det att smälla i säcken rejält och tekniken kändes mycket bättre, är dock bättre på ena benet än andra så nu måste jag börja fokusera på att nå samma status på båda. Kan använda BC-passen till det oxå där vi utför samma spark men i luften.

Inga kommentarer: