22 september 2009

Dagens hatbild

Idag har jag lidit av F5-sjukan, dvs kontinuerligt uppdaterat Postens kollispårningssida. På morgonen kunde jag bara se att paketet med min iPhone var sorterad i Göteborg men strax innan 9 ploppade alla paketväntares hatort upp i listan. Paketet var sorterat i Ånge. Det kan betyda allt från att det landar på ens lokala "postkontor" på kvällen till att man får vänta i dagar. Ånge är ett mysterium, med tanke på hur många paket som "försvinner" i Ånge så ser jag framför mig en byhåla där det ligger travar av paket. Underligt nog ser man dock inga paket när man stannar till där med tåget söderut.

Suzanne som har kontakter inom Telia mailade mig i morse:
Här är ditt kollinumer och du... det verkar som du har en kompis att hämta på "posten" direkt efter jobbet.

Men eftersom hon inte bor norr om Ånge så kan ju inte hon veta att ett paket som är utsorterat på första orten kommer att sugas in i det "svarta hålet" i Ånge.

När jag kom hem låg en avi i brevlådan, den måste tagit en annan väg för den skickades ju i morse (från Falun) och låg redan i min brevlåda. Där står det att mitt paket går att hämta ut på posten i morgon efter kl 16. Det är långt från Ånge till Boden tydligen. 32 timmar från ankomst där tills "posten" här har det. Skall någon cykla med det?

En annan liten lustig grej är att på posten.se står det vikt 0,6 kg men på avin 1,8 kg, får jag med lite mörk materia från Ånge tro i paketet. Kanske delar de sakta ut det som drar till sig alla paket i Ånge till oss mottagare.

Sen kan man ju undra varför det kom avi fastän jag valde SMS avisering vid beställningen.

Jag får väl gå ner till affären och se om de inte har specialnumret Allt om iPhone så kan jag i alla fall fundera på vad jag vill göra med sen sen när den väl kommer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

missj sa...

Oj, vad jag känner igen mig i dina tankegångar kring detta med Ånge :D Klockrent beskrivet!