08 september 2009

Oj!

Blogge Bloggelito is finito. Jag läste hans blogg för att skratta, förfäras, bli irriterad, nicka instämmande eller skaka på huvudet och undra om han hade alla hästar hemma. Blogge kunde konsten att överteoretisera och provocera och det funkade. Debatterna gick höga i hans kommentarsbås. Men nu är det No Blogge Bloggelito no more!

De sista månaderna har jag faktiskt inte läst hans blogg alls, det är lite som han själv skriver, det fann inget nytt, det var samma saker som vevades om och om igen. Så jag förstår att han gör som han gör men det är ändå tråkigt, Blogge var ju en av de första bloggar jag läste. Lite tråkigt att han verkar ha tagit bort allt gammalt innehåll, såndat vi andra kan ha länkat till i våra poster. Men det är ju ett beslut som måste vara hans, jag äger inte hans innehåll.

Deepedition har skrivit om saken han också. Läsvärda ord.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad skönt.Fritidshallicken Blogge som ständigt bad folk dra åt helvete på sin nätsida har försvunnit.Ännu en stor dag är vunnen för resten av bloggvärlden.Hundra spänn på att någon satte fart på honnom så att bloggen försvann ...

Fredrik

Erica sa...

Synd när bloggare slutar blogga. Ibland kan jag tänka att folk borde sluta se sig sjävl så allvarligt och istället se den rikedom man ger ut genom att dela med sig av tankar till övriga tankar. Att mer se sig som ringar på vattnet istället för vattnet isig.

deeped sa...

Well, Fredrik. Kanske ska någon sätta fart på dig också?