21 september 2009

Kulturtantskofta på?

Här går jag och grubblar på vad sjutton jag skall ha på fötterna under bokmässan och så läser jag Johanna Ös inlägg på Bokhora om packning. Klänningar, åh herregud det har liksom inte slagit mig att det är kulturelitskläder som gäller, precis som på bokkollot i våras, som jag skrev då:
En sista reflektion, när jag slängde ner kläder för bokkollot var bekvämt att sitta i en fåtölj i mitt ledord. Alltså åkte mina gauchos ner och några toppar samt ett par jeans att ha på middagen. Jag tror ju alltid att alla är som mig men på klädfronten gällde verkligen inte det. De flesta såg ut att vara hämtade ur Noa Noas klädbutik eller nåt. Kjolar med tyll undertill, knytkoftor osv. De var jättefina, såg flera tröjor och kjolar som jag ville ha. Men jag blev lite fnissig över hur lika många var och att det bara var jag "norrlänningen" som passade på att dra på mig något bekvämt som ett par mjukisbrallor och en fleecetröja. Fast det är klart kjol är bekvämt det oxå men har inte världens högsta mysfaktor.
Så hjälp, hur gör jag nu, måste jag leta djupt i min garderob för att hitta något passande. kanske min stickade gröna kjol kan duga?

Eller så är Bea bara Bea i sina helt vanliga kläder förutom den svarta t-shirten som det står Pocketblogg.se på. Jag har massor med klänningar men knappast någon som passar att softa omkring på mässan i. Men någon fin att ha på lördagens middag med de andra pocketbloggarna borde jag kanske packa ner. Och något att ha på mig till middagen med Hannes på fredagen. Hmm det här med packning blev plötsligt svårt.

Men skoproblemet kvarstår eller så tar jag mina Eccosandaler, de är alltid sköna.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: