19 september 2009

Snart iPhoneägare?

Så idag fick jag tummen ur rumpan och beställdeen telefon via Teliaswebb. När jag såg att de vita 32 Gb 3Gs levereras på 3-5 arbetsdagar så var väntetiden överkomlig och baksidans färg spelar ju inte så stor roll med skal på. Var hittar jag coola skal? Helst ett som gör att den inte sticker iväg i handen som iTouchen gjorde.

Men med min tur lär den väl komma på fredag när jag är i Göteborg. Hade varit grymt bra om den kom innan helgen men det tror jag ju knappast.

Just nu har jag dessutom 2 beställningar hos Felia eftersom deras beställningssystem är helt rubbat.

Systemet gjorde time out mitt i en beställning förut men lät mig fortsätta beställningsförfarandet (meddelandet om att sessionen gjort time out kom i annan flik). Men när jag klickade på beställ på sista sidan kastades jag tillbaka till andra sidan i beställningshanteringen, dvs den efter att man valt modell. Jag fyllde i allt igen och läste inte igenom allt så noga eftersom jag ju redan hade läst allt (det var ju bla därför beställningen tog sådan tid). Klickade på beställ och denna gång funkade det. MEN nu hade de bytt vara åt mig till den som var förval på sidan jag aldrig kom till. Så det blev att dra iväg ett mail till kundtjänst och be dem ta bort min första beställning. Ringer nog dem i morgon oxå för säkerhets skull. Litar inte riktigt på att de läser kundtjänstmailen före de exekverar en beställning.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

Aggeman sa...

Jag tror att du kommer att bli nöjd med den nya telefonen. Det är nog svårt att bli annat med en iPhone. Men du kanske skall låta bli att uppdatera till 3.1. Den verkar strula. Vänta till nästa version kommer och läs om eventuella problem först. Bara ett tips :)

I min butik (Expert) så har vi ett skal som jag funderar på att köpa själv. Det är ganska tunt, i gummiliknande matrial (greppvänligt alltså), och finns i flera olika färger. Dessutom är det billigt, typ 149:-

Béatrice Karjalainen sa...

@Aggeman då skall jag kolla på Expert för det låter som ett bra skal för mig.

Annifey sa...

Jag älskar gelaskins (gelaskins.com)

med 3.1 har jag inga problem whatsoever :)

Béatrice Karjalainen sa...

@Annifey men gelaskins är väl just skins ger väl inget direkt skydd för sådana som mig som envisas med att tappa saker i golvet.