23 september 2009

Total förvirring men det slutade lyckligt


Skyndar mig till ICA och postutlämningen. Lämnar över avin som jag hade fått hem igår, ni vet den med mycket högre vikt än vad som stod på webben. Fick mitt paket och blev mycket förbryllad. Det såg inte ut att rymma en iPhone. Skumt, kikade på paketet lite till och insåg att det innehöll böcker. De recensionsexemplar Piratförlaget varit snäll och skickat mig. Hmm total förvirring uppstod i mitt lilla huvud. Shit tänk om jag på något sätt lycakts blanda ihop allt. Tänk omm inte IPhenen kommit. Men så kom jag på att jag hade kolliid till det andra paketet i mailet från Suzanne i mobilen. Så tillbaka till kassan. Lämnade över nummer och leg och visst fanns även det paketet på plats och det hade betydligt bättre form. Och rätt avsändare :-)

Väl hemma hittade jag i brevlådan en ny avi, denna gången från Telia, de sa att mitt paket fanns att hämta ut efter klockan 16 i morgon! Jösses jag som för det första hade begärt SMS avisering (har fortfarande inte fått något SMS) för att det skulle gå fortare och för det andra redan hade hämtat ut paketet.

Men nu ligger det två fina paket bredvid varandra på köksbordet. Skall laga mat så öppning av det viktiga paketet får dröja lite. I bokpaketet fanns Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Tre sekunder samt Doktor Proktors tidsbadkar. Den sistnämnda snappade Vincent åt sig med en hiskelig fart, han älskade Doktor Proktors pruttpulver och har längtat efter uppföljaren. Nu ligger han och läser och skriver lite anteckningar vad han tänker på när han läser boken. Det kommer bli en bra recensent av honom så småningom. De övar att recensera böcker i skolan redan. Har fått läsedagböcker vilket är jättebra. Vincent är så stolt över att ha fått ett förhandssexemplar av även denna Doktor Proktor. Han rekommenderar pruttpulverboken till alla.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

Suzannes sa...

Antar det är lycka nu. :)
Lycka till nu med din nya iPhone skall bli kul och träffa den och dig i helgen!!
kram

Josefine sa...

Håller på med "Hundraåringen" just nu och den är riktigt bra! Läser den till och med i rulltrappan på väg till tunnelbanan ...

Lovisa sa...

Hejhej Bea!

Längesedan sist men smygläser din blogg ibland. Vars har du köpt din iPhone? Är väldigt sugen på en så du får utvärdera på bloggen.

Kramkram

Béatrice Karjalainen sa...

Hejhej Lovisa
Jag beställde min på telia.se, en vit för de har kortare leveranstider om man tar en 32 GB:are.

Den kommer hårdtestas nu under bokmässan så jag lär återkomma med en recension då.