24 februari 2015

Dag 55 - Poor little bunny

Seg i morse, huvudvärk och allmänt hängig vilket jag blir av bihåleinflammation men släpade mig upp och tog mig iväg till jobbet lite senare än vad jag tänkt mig. Väl på jobbet grottade jag ner mig i processbeskrivningarna igen och kom en bra bit på vägen. Analyserade lite testprogramvara och hjälpte några kollegor med olika saker. Han inte boka flygbiljett till Stockholm som jag skulle så det måste jag göra i morgon bitti (eller förmiddag skall jag väl säga för i morgon blir det kort dag, skall vara på Sanden kl 8 för infusion nummer 2). Tar med jobbdatorn i morgon så kanske jag kan ligga på britsen och jobba medan jag väntar på att livselixiret skall rinna i mig.

På tal om kroppen och sjukdomar så tipsade Lena på jobbet mig om Vetenskapens värld som hade handlat om glutenintolerans och om hur man kan bota det med hakmaskar, verkar finnas en del som forskar på området. Men tyvärr så är det nog inte ett alternativ för mig då just hakmaskar suger så mycket blod att det ofta leder till ameni och det brukar jag ju fixa att få på alldeles egen hand utan maskar. De har faktiskt inte testat så att jag inte har hakmask då de sökte svaret på varför jag har anemi minns att jag 2012 mailade VC och frågade om det gick att testa, men om jag inte minns fel så svarade de att om jag inte varit på något ställe där det är vanligt så borde det inte vara det.

På lunchen åt jag en god sataykyckling och efter lunch skrev jag mer processbeskrivningar och lyssnade på damernas 10 km fristil i VM. Så grymt imponerad av Charlotte Kalla, vilken kvinna, vilken skidåkerska.

Själv var jag betydligt sämre idag gick bara 6,63 km så 2 km back hittills denna vecka och jag som behöver ligga i för att väga upp nästa vecka i Barcelona där jag är schemalagd med aktiviteter typ från kl 8-23 varje dag. Blir väldigt tidiga eller sena promenader om jag skall göra något där.

På dagens runda passerade jag hölador/redskapsbodar som jag fotat förut men idag blev det några av de andra. Blev rätt nöjd med dagens bild (den andra bilden) eller ja jag är rätt nöjd med båda faktiskt. Den första fick jag en som hade bättre himmel på men då var inte fokuset lika bra. Molen rörde sig sjukt snabbt så jag fick ta det som erbjöds. Snön som rasat från taket stör mig lite men man kan ju inte städa innan. PÅ den övre borde jag haft lite mer luft till höger, hade det när jag tog den men hade fått den lite på sniskan så upprättningen åt av utrymmet där. Klantigt men inte alltid rätt att sikta ner man egentligen inte ser så mycket i displayen pga mörker.
När jag kom hem låg sambon på sängen, han har en "Man Cold" typ så här illa:

Tog just dagens SinoCleardos och råkade luta bak huvudet efteråt, mycket dumt jäklar så ont det gör i slemhinnorna i halsen. Det gör jag aldrig om. Kan knappt svälja. Näsan tokrinner så något gör det i alla fall. Men smärtan i näsan när man tar det, 7 plågsamma dagar kommer det bli.

Jag kommer sova i källaren i natt, vill inte bli smittad av sambon. Det betyder kattmys hela natten.


Inga kommentarer: