28 februari 2015

Dag 59 - Nya kläder och en promenad

Igår sa jag till sambon att jag skulles sätta klockan på 11 och verkligen sova ut. Vid 8 blev jag väckt av katten, kollade på mobilens klocka och somnade om med mobilen i handen.10:30 kom sambon in i gästrummet där jag sov, då tyckte han att jag sovit nog. Han ville kramas. Jag får aldrig sova så länge jag vill men orkade inte ens bli arg. Kl 11 klev vi upp och gjorde oss i ordning. Åkte in till Luleå på en shoppingrunda men först åt vi frukost på Café Condis. Jag köpte 2 klänningar, 1 kofta, 1 blus, 2 tröjor och 1 par byxor samt strumpbyxor och strumpor, nästan allt i svartvitt. Hade behövt ett par byxor till och en vårjacka samt ett par skor. Provade en massa kläder men det mesta satt som skit, är inte alls överens med årets mode heller (som vanligt) Sambon köpte en vårjacka, skor och lite t-shirtar. Kanske tar några kort på nya kläderna i morgon.

Var jättetrött när vi kom hem vid 4-tiden och somnade på sängen en timme. Slösurfade ytterligare en halvtimme innan jag klev upp och fixade middag. Herman åkte på bio med några tjejer i klassen och jag bytte om för att gå ut. Kom mig ut strax efter 7.

Det är verkligen oinspirerande att gå ut när det är halare än halast, mörkt och tokblåser men jag kom mig iväg, gick bort mot järnvägen och hittade en vagn att fota som får vara dagens bild.
Fortsatte bortåt Björkelund, svängde in och gjorde ett återbesök vid frörenseriet som jag fotat i dagsljus innan. Nu stod luckorna och slog i vinden och gnisslade, var läskigt där i mörkret. Långa slutartider gör ju att det ser ljust ut på fotot.

Tog en sväng bland de gamla husen i Björkelund och tog sedan skoterspåret över till Svartbjörnsbyn innan jag vände hemåt igen genom byn och via järnvägen. Stannade till vid Kioskpiraten och köpte mig en Snapple Pink Lemonade och en påse chips. Så nu ser jag till att äta upp det jag förlorade under promenaden  som 12,34 km :-)

I morgon bär det av till Luleå en sväng till, Vincent skall till Arcus och spela fotboll.

Får se om jag kommer mig iväg till Barcelona, vi flyger med Norwegian och de gick ut i strejk idag.

Inga kommentarer: