26 februari 2015

Dag 57 - Inte längre styrelseledamot Karjalainen

Sjukt seg i morse igen, släpade mig till jobbet där planan var att skriva färdigt mallar till en grej men jag tror allt annat som kunde komma i vägen gjorde det. Jag var så sjukt frustrerad och inte blev saken bättre av att magkatarren slog tillbaka stenhårt igen. Tog en lunchpromenad med Håkan för att rensa skallen. Bra mat på Bistro Norrland idag.

Fick igång världens flyt kl 17:05 och var i ett stim när jag insåg kl 18:05 att jag behövde skynda mig till Boden och Friluftsfrämjandets årsmöte. Vi var 8 sörjande, 6 styrelseledamöter (1 suppleant och 1 ordinarie saknades) och en ny person som skulle väljas in som revisor (som jag inte vet om han är medlem eller inte) och ena styrelseledamotens man, medlem men där mest för att han skulle ha hand om barnen som hade fått följa med upp. Ja deras 2 barn är också medlemmar men nog inte röstberättigade tror jag. Hade inte han följt med upp tror jag inte vi hade kunnat fatta några beslut, styrelsen kan ju inte ge sig själv ansvarsfrihet. Så stort är intresset bland de 98 medlemmarna.

Det var med liten klump i magen jag kom dit, jag har suttit i styrelsen sen 29 mars 2010 efter att jag ramlat in på ett årsmöte mer eller mindre och haft åsikter. Nu när jag letar bakåt i bloggen ser jag hur det trampats vatten länge. 2013 skrev jag ungefär samma sak som igår.

Efter årsmötet där jag lyfte några punkter som jag tyckte styrelsen kan jobba på under året så blev jag avtackad efter att ha fått Förtjänstmärket ("Förtjänstmärket Kan tilldelas Ledare eller Funktionär efter tre års aktiva insatser.") dröjde lite längre är tre år för mig. Fick fina blommor och ett presentkort.

Jag önskar verkligen styrelsen lycka till i uppdraget att få igång en levande förening och jag själv kommer vara i stugan de söndagar som jag står på schemat och jag kommer hålla Knytte. Det är bara styrelsearbetet jag upphör med detta år, vem vet kanske saknar jag det och återvänder sen. Men jag behöver distans och paus känner jag.
När mötet var slut tog jag med mig kameran ut i backen och knäppte en bild. Vet att jag har en nästan likadan sen tidigare som dagens bild (14 januari) men jag ville ha något som symboliserade den här dagen. Tänkte först fota stugan men de satt där inne och höll konstitutionerande möte och ville nog inte bli fotograferade.
Åkte hem, satte blommorna i vatten och bytte om. Tog mig ut i blåsten på en kort promenad, 3,68 km. Så idag blev det bara två korta rundor.


Inga kommentarer: