03 september 2015

Dag 246 - Frustration och sen en härlig kväll

Idag hade jag bara frustration på jobbet, tankarna malde runt och jag blev stressad av att stå och stampa och inte komma dit jag vill. Jag avskyr när saker går långsamt och när jag inte känner att jag får riktigt det stöd jag vill och inte själv kan påverka något. Mycket jobbigt.

Kanske känns det bättre i morgon. Jag får hoppas det.

Efter jobbet gick jag på matmarknaden och köpte cheddarost, en med karamelliserad lök och en med ingefära. Jag köpte nästan en marängtårtebit också men minns att de var galet dyra i fjol så jag avstod.
Tog foto på folk som besökte marknaden. Trångt på gågatan. Många som passade på att äta middag.

Dagens bild är en bild på "Rullebulle"-tillverkning.
Gick och fikade på Friends innan jag for hem.

När jag kom hem körde jag och Herman 40 sekunders jägarvila innan jag bytte om och gav mig ut, tog mig till Svartbjörnsbyn via stigen bakom Eyvind Jonssons gård.
Hittade nya stigar och vägar samt ett elljusspår i Svartbjörnsbyn som jag bara gått förbi tidigare men aldrig följt. Var även ut på lite knöliga fält där inte farten blev så hög. Mörkret föll runt omkring mig och jag fick vara försiktig var jag satte fötterna. Var bland annat i en härlig skog där sådan där känsla av total lycka kom över mig. Tyst, stilla, skogsdoft. Då jag trivs som bäst.
 Var kolsvart ute när jag gick hem bakom badhuset och Hildursborg.
Kom hem efter en runda på 13,37 km.
Käkade några mackor till middag efter att ha gjort 40 sekunders planka med Herman.

Inga kommentarer: