20 september 2015

Dag 263 - En geocachdag till

Sovmorgon och sen på med regnkläder för att gå ut i skitvädret. Skulle ta en promenad men det slutade med en geocachrunda på Björknäs och Pagla där jag hittade riktigt roliga cachar. Fick klättra en hel del idag och kände mig stolt när jag exempelvis hittade en cache i en trästock. Men jag missade en del också, mycket irriterande.

Man får se konstiga saker när man cachar, ställen där man aldrig tittat förut eller vad sägs om hängande saker under en bro. (Uppdatering: När jag postade denna bild på Instagram berättade yngsta sonen att det är han och några kompisar som hängt upp sakerna i somras när det var lågvatten och man kunde stå under bron).
Dagens bild fick bli en blöt klöver vid vägkanten i Pagla.
Henrik lagade middag lagom tills jag kom hem. Skönt. Jag var ute i 5 timmar och 51 minuter men det blev bara 18,58 km.

Efter maten körde jag jägarvilan, Herman orkade inte träna idag alls så jag fick köra själv. Valde att göra det uppe i vardagsrummet istället för i gillestugan. Hade lite dålig koll om jag skulle göra 03:30 eller 03:40 så jag fick göra den längre tiden för säkerhets skull. Kan ju vara bra till i morgon när jag måste göra övningen på ett hotell i Kalmar och jag kan göra samma tid igen :-)

Skippar dock plankan idag eftersom ryggen värker.

Nu blir det soffan och tv och snart ostbågar, Herman åker på ICA åt mig :-).

Inga kommentarer: