18 september 2015

Dag 261 - Mer konferens och geocaching

07:30 var det frukost idag och jag var trött som attan, hade sovit dåligt i den mjuka sängen. Men efter en dusch och mat piggnade jag till och orkade med en förmiddag om att ta kunder på en förändringsresa. Men det var rätt skönt att vid lunch få sätta sig i en taxi och åka till Arlanda och vidare hem. Mycket tankar i huvudet men jag däckade ändå på flyget hem.

Väl hemma gosade jag med en mycket kelvänlig Emilian, dumsurfade och sen drog jag och Herman på oss regnkläder och gick ut i hällregnet och plockade några cachar till. Ungen är uppenbarligen biten. Lyckan när han hittade en cache efter en bra stunds letande. Han sken av stolthet.

Blöta och trötta kom vi sen hem efter 7,28 km och besök på ICA men vi hade plockat fem av de sex besökta ställena och den 6:e tror vi att vi vet var den är men vi kunde inte ta den osedda.

Hade haft med mig kameran ut och skulle ta ett kort i regnet men då var även det batteriet slut. Måste köpa nya batterier tror jag, vissa av 3:epartsbatterierna är urusla.

När jag kom hem satte jag upp kameran utanför fönstret och fotade med en halv minuts slutartid för att fånga molnen och färgerna som dolde sig i kvällsmörkret. Det fick bli dagens bild.
Sen blev det mackmiddag och tv-tittande efter att jag ensam kört 3 minuter och 10 sekunder jägarvila och lika lång tid i plankan men på knäna idag.

I helgen hoppas jag på hyfsat väder, har nästa 5 mil att gå i helgen men tror inte jag kommer hinna.

Inga kommentarer: