04 september 2015

Dag 247 - Ingen ordning och ingen ork

Får ingen ordning på orken, jobblusten och inte ens på träningsviljan eller fotograferandet. Idag när jag kom hem så lade jag mig på backen med makroobjektivet på och tog ett kort på en prästkrage. Visste att efter maten skulle det vara för sent att promenera utan att behöva ta med stativet och med min nackspärr och en låsning i ryggen kändes det inte så aktuellt. Så dagens bild får bli en tråkig prästkrage där jag inte heller fick skärpan precis som jag ville, borde tagit stativet.
Köpte hem kinamat och pizza till middag, ingen ork att laga ordentlig middag. Bytte om för att gå ut. Orken och lusten var som bortblåst. Ville verkligen inte. Funderade på att gå ner i källaren och bara krypa upp i soffan istället. Men så kollade jag på mitt MS Band, 3554 steg hittills idag. Dåligt dåligt minst 10000 skall det ju vara så jag bestämde mig för att i alla fall gå de saknade stegen och tvingade mig ut. Men först jägarvila med Herman, vi körde våra 50 sekunder, vilade lite och körde 20 sekunder och sen lite mer vila innan 10 sekunder till. Kände mig ganska stark.

Tog först en tur med Herman till ICA för att hämta ut ett paket (en ny 3x3x3-kub som är 2 mm mindre per sida än de andra, en enhandskub). Han åkte skateboard så jag sprang bredvid och knuffade på honom. Galet jobbigt. Han fick sitt paket och jag pratade med tiggerskan en stund. Det börjar bli lite kyligt för tiggarna nu men hon har varma kläder. Hon kramade om mig och jag lovade att komma förbi i morgon. Får bli efter att vi varit på match i Kalix.

Gick en tråkrunda som var fram och tillbaka på samma sträcka, hade kunnat gå in i skogen men det blev mörkt så jäkla fort och utan pannlampa skulle jag riskera att snubbla. När jag väl var ute var det rätt skönt och kilometerna försvann under benen. Kom hem efter 13.1 km. Då körde jag och Herman 50 sekunder plankan, det var jobbigt. Han lyssna klart på Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker som jag gillade väldigt mycket. Började på en ny bok Hundar, hus och hjärtats längtan av Lucy Dillon.
Hade velat ha sovmorgon i morgon men måste köra Vincent till fotbollsmatch i Kalix, samling i Sävast 08:55. Tänkte hinna promenera under deras uppvärmning i alla fall.

Inga kommentarer: