09 september 2015

Dag 252 - Besvikelse och ett dagens foto som inte är norrsken

Idag har jag varit alldeles yr hela dagen. Jättejobbigt. Ställt mig upp och nästan trillat ihop igen, suttit stilla på stolen och rört huvudet snabbt, snurrat mm mm. Tröttsamt.

Skyndade mig hem från jobbet för att hinna på ett föräldramöte på skolan. Ett bra möte tycker jag. Fick lite tid att sitta ner med sonens mentor också, han har fått ny nu i 8:an. Hon verkar vettig.

När jag åkte till föräldramötet var det hur fint som helst vid kossorna mellan 97:an och älven, ville stanna och fota men ingen tid fanns till det. Efter mötet tog jag bilen till rastplatsen som ligger i närheten. Solnedgången speglade sig fint i vattnet. Dagens bild får bli en sammanslagning av 3 bilder därifrån.
En annan fotograf satt där redan och vi fotade under tystnad men sen efteråt pratade vi om att fotografera norrsken. Himlen var rätt täckt av moln men jag kollade ändå min app och bakom molen fanns det stor chans att ett norrsken härjade.

Handlade när jag kom hem, gjorde jägarvila och planka med Herman innan några mackor fick bli min sena middag. Tittade på Apples event medan kameran fick stå utanför fönstret och skjuta en bild då och då. Jo men lite kunde man ana där bakom molnen. Antingen behöver norrskenet bli lite starkare eller så får molnen bli lite tunnare innan det blir något vettigt av det. Inget på Apples event kändes som "måste ha" flera av funktionerna de visade på nya telefonen var ju gamla nyheter i andra OS. iPhone känns mindre intressant för varje släpp men samtidigt behöver jag ju ha en för jobbet, kan inte komma dragandes med min gamla 4S hur länge som helst.

Skulle boka biljetter för mig och Herman till Trollhättan för att Herman ville på kubtävling där, satt med bokningen och skulle bara kolla vilken tid hans tävling slutar på söndagen. Så såg jag att de hade stängt för nya anmälningar på grund av fullt. Så jäkla trist när han verkligen ville åka och det dessutom var i min gamla hemstad så vi har boende hos släkten. Har mailat arrangörerna och frågat om det finns någon plats kvar i någon av de 3 grenar han skulle vilja tävla i. Vi håller tummarna.

Han få ut några bilder ur kameran innan jag måste stupa i säng, alldeles för sent. Ett starkare norrsken kom senare men kameran fotar fortfarande så jag får lägga in det i morgon. Några av dem ser väldigt lovande ut.

Inga kommentarer: