16 september 2015

Dag 259 - En dag hemma

Idag var det en dag hemma i allt resande. Skulle hinna en massa på jobbet men han nästan inget alls. Känner mig oerhört stressad just nu. Åt lunch med Mattias, var längesedan nu.

Efter jobbet så lyckades jag ta en geocache på vägen hem och tog ett dagens foto vid rastplatsen vid 97:an. Gillar färgerna.
Tog en bild till.

Åkte och handlade middag och lagade hamburgare. Henrik tränade så han skulle komma sent.

Efter maten tog jag med mig Herman ut på en geocacherunda så han tyckte det verkade spännande och ville prova. Han hade svaga minnen av att vi provade lite när han var liten. Vi hittade 2 stycken rätt snabbt men sen gick det sämre på några och några andra verkade vara helt borta, många hade skrivit att de inte gick att hitta trots att de skulle var lätthittade. Men så är det, vi kämpade på och var ute rätt så länge och gick bara 5,57 km så mina mil denna vecka blir lidande. Vi var ute alldeles för länge, jag skulle ju upp tidigt. Vi gjorde vår jägarvila och plankan, 2 minuter, 40 sekunder idag. Märker att plankan blir allt svårare. Får ont i ryggen måste vara för att magmusklerna inte orkar hålla emot. Herman orkade inte plankan, han får också ont i ryggen. Jag gjorde halva plankan på knäna.

Lade fram kläder och de grejer som skulle packas ner men orkade inte packa. Kom i säng strax efter kl 23 i alla fall.

I morgon bär det av igen för 2 dagar i Stockholm med konferens på Bosön.

Inga kommentarer: