17 september 2015

Dag 260 - Konferens med pingis

Tidig hämtning med taxin 05:55 (så nästan sovmorgon) hade sovit uruselt som vanligt de senaste nätterna. Lyckades sova i taxin och på flyget.

Väl på Bosön piggnade jag till lite och konferensen gick bra, lyckades hålla mig vaken hela dagen trots att en del var repetition. Försökte hålla tyst också men vid en punkt gick det inte. Vid en diskussionspunkt kände jag att jag behövde få lätta hjärtat typ och som tur var föll det väl ut. Var rädd att få onda blickar.

Efter alla föreläsningar så var det dags för lite rörelse, visade sig vara en pingisturnering. Innan den började såg jag till att ringa upp Herman och tillsammans över telefon gjorde vi vår jägarvila och planka. Jag hade rätt många som stirrade på mig där i hallen på Bosön när jag satt mot ett handbollsmål och var på väg att ge upp efter 2 minuter. Men jag stod ut till 3 minuter.

Sen spelade jag och Gabbe pingis men hjärta men inte så mycket hjärna eller bollkänsla men kul hade vi. Han med 60 minuter totalt men sen fick jag skynda mig till rummet för att blaska av mig innan middagen, han inte med dusch.

Restaurangen på Bosön trodde jag skulle vara vana med gäster som inte dricker alkohol men uppenbart bara med sådana som normalt dricker men vill ha alkoholfritt nu av någon anledning. Dvs de som gillar vin/öl. Jag tillhör inte dem så mitt bubbel blev vanlig mineralvatten och till förrätten fick jag apelsinjuice som skar sig rejält med soppan tyvärr. Men till huvudrätten tog det sig, då fick jag en svartvinbärsdryck som passade men då var min köttbit rent urusel istället (torr och pytteliten) medan de andras var stora och perfekt stekta) men men jag har ju sådan sjuk otur med mat.

Efter maten fick vi en föreläsning av Håkan Ericson som handlade om hur U21 tog sig till ett EM-guld. Även om jag inte är speciellt intresserad av fotboll så fann jag föredraget intressant.

Lite panikartat insåg jag att en heldag på konferens gjort att jag inte hunnit ta mitt foto, skulle fota på pingisen men då var batteriet tomt i kameran. Tog tillslut en bild på Håkan som dagens bild.
Här är bucklan.
Pratade med lite folk innan jag gick och lade mig vid midnatt.

Inga kommentarer: