15 mars 2014

2*fika och en snygg son #015 #blogg100

Idag fick jag kliva upp ganska tidigt fastän jag hade hämtat sambon i stan missinassen och hade svårt att somna om för att sambon däckade som en klubbad säl så fort han kommit i säng och snarkade ikapp med vindens vinande i skorstenen.

Jag och Herman åkte till stan, lyckades få en klipptid till honom en timme senare så  väntan gick vi och tog en frukostfika på Opalen. Jag fick tillåtelse att knäppa en före-bild på honom.
Efter fika och en kort sväng på H&M blev det klippning. Herman hade med sig en bild på hur han ville ha det. Vet inte om det blev så där jättelikt men Herman var nöjd och blev fin i det. Fick ta en efter-bild också.
Snacka om att man blir avundsjuk på den där perfekta hyn ungen har. Trots att han är 11,5 år har han fortfarande kinder som en babyrumpa, otroligt mjuka. 

Efter klippningen gick vi till Team Sportia och köpte byxor, tydligen skall alla ungar ha Adidasbyxor med ränder nu för tiden. Storebror fick ett par för några veckor sedan och bor i sina tillsammans med  en sweatshirt med stor krage.

Sen släppte jag av ungen hemma och drog till Luleå för en fika med Anders, längesedan vi sågs så det var trevligt. Gick lite på stan efter fikat men ingen ork att shoppa. Blev plötsligt aptrött så då blev det att köra hemåt, handla och sen ligga på sängen en timme innan jag lagade middag. Efter middagen lite tv-tittande och knapprande på datorn medan vi tittar på Gladiatorerna (inget favoritprogram men Herman vill se det). 

Fått rapporter från Sundsvall att det gått bra för Vincent i handbollen, båda deras lag är vidare till A-semi i morgon. Vincents lag vann 2 matcher och förlorade en väldigt jämnt, det andra laget vann alla sina 3 matcher men har en gruppmatch till i morgon mot de som ligger 2:a i grupptabellen (våra grabbar ligger 1:a). 

I morgon skall jag vara arrangör av Barnens Vasalopp på Gruvberget i Boden så det är väl bäst att gå och lägga sig tidigt.


Inga kommentarer: