08 mars 2014

Träsmak i baken och ont i öronen #008 #blogg100

Dagen har tillbringats i en sporthall i Öjebyn med handbollsammandrag med Hornskrokens P01/02. På vägen dit sken solen från en klarblå himmel men vi höll på att flyga av vägen med bilen i stormbyarna.
De spelade med två lag idag men var så kort på folk att de fick spela med endast en avbytare så det blev mycket speltid men också trötta killar idag. Vincent spelade först andra matchen så det började med lite väntan. Vincent hade inte borstat sitt långa hår ordentligt så han hade verkligen hästsvans idag. De är så söta grabbarna, så fina mot varandra, här sitter de och diskuterar något.
Första matchen Vincent spelade var mot Norrfjärden, ett riktigt bra lag som de alltid har svårt mot, Norrfjärden tog kommandot men våra grabbar hittade spelet och i slutminuten satte Vincent ett mål som kvitterade och matchen slutade jämnt.
Sen blev det lång väntan till hans nästa match, han ville köpa burgare och stanna i hallen medan jag ville komma ut i soooooolen. Tog mig kamera och gick till centrum, hittade ett ICA där jag köpte med mig mjukost. Hittade sedan ett fik men det enda de hade jag kunde äta var chokladbollar, köpte 2 st (de var små) och en te men behövde något mer så jag var så fräck att jag halade fram mitt glutenfria bröd ur väskan och gjorde mig 2 mackor med mjukost till mitt te innan jag åt mina chokladbollar.

Laddade mobilen och redigerade bilder från Abisko en stund innan jag gick ut i solen och blåsten igen. Insåg att jag var precis runt hörnet på Öjeby kyrkstad så jag styrde benen dit och fotade lite. Älskar gammalt trä i solsken. Här är några Instagrambilder från mobilen.
Sen tillbaka till träbänken och vänta ut det andra lagets spelande innan Vincents lag spelade igen nu mot Kalix tror jag det var. De vann rätt stort. Ljudnivån i den där hallen var fruktansvärd, hade pip i öronen efter ca 30 minuter :-(
Väl hemma blev det middag (räkmackor som vi gjorde själva) och sen Melodifestivalen, vilket oljud, har knappt sett något av uttagningarna så de flesta låtarna hade jag inte hört innan. En sak slog mig och det var att låtarna var otroligt tjatiga och många av dem kör med uppehåll i sången där man brukar ha en vers för att sen gå på refrängen igen. Ja de flesta låtar verkar bara bestå av refräng. Tur jag hade foton att redigera för att stå ut lite i alla fall.

Nu är alla foton från Abisko redigerade så nu skall jag ta hand om dem från Öjebyn sen får jag väl försöka få ut dem i ett album.

Inga kommentarer: