29 mars 2014

Lite oro men mest packningsfunderingar #029 #blogg100

I torsdags skickade en av kollegorna som skall med till SF ett mail med en länk. På webbsidan (forumet för konferesen) fanns en varning om att det varit en stor skottlossning med 7 skadade i närheten av konferensanläggningen. Vi kollade upp på kartan och det inträffade ett kvarter från hotellet. Lite olustigt känns det ju. Kollade upp vad som skrivs om området vi skall bo i och vi bor ju typ mitt i centrum men bara ett kvarter ifrån det som anses vara riskfyllt område om natten. Så chefens order är ge fan i att gå västerut och inte direkt norrut från hotellet heller.

Så vi får hålla oss mot stan så skall vi vara säkrare. Man kan inte riktigt första det där med osäkra områden när man bor i en byhåla i Norrbotten.

Sen ringde resebyrån i fredags och meddelade att vårt ena plan blivit inställt så att vi behövde åka med ett senare plan till Köpenhamn. Men det var ansa rätt hyfsat med tid i Köpenhamn men vi får nog vara beredda på lite stress. Alla flyg är dock med SAS så de har nog koll att vi kommer med.

Klurar fortfarande på min packning och framför allt på vad jag skall flyga i för kläder. Allra skönast är ju ett par mysbrallor eller lång kjol. Inser oxå att jag nog måste gå och köpa mig en vårjacka i morgon. Nog inte så bra att åka dit i dunjackan :-)

Velar om vilken resväska oxå. En stor så jag kan köpa stuff men inte för stor. Har som tur är massor med resväskor att välja bland.

Det får nog bli en tur på stan i morgon, skor och jacka samt några strumpbyxor (köpte en fin klänning häromdagen). Lite smink skulle jag oxå behöva men det införskaffar jag nog på plats då det är billigare där.

Inga kommentarer: