14 mars 2014

Egentid med minstingen #014 #blogg100

Sambon är på fest och storkillen på handbollscup i Sundsvall. Bara jag och lilleman hemma med andra ord. Han tränade friidrott 18-20 och efter det drog vi på Allstars här i Boden på middag enligt hans önskemål. 
Han valde ribs som vanligt medan jag tog en Stripsteak. Vi fick vänta en evighet på maten (tur man kan äta popcorn så länge) och när den väl kom var Hermans pommes kalla och hela min rätt kändes som den stått väldigt länge på vänt. Kalla pommes, kött som var betydligt mer stekt än till medium rare så när servitrisen kom efter 2 tuggor och frågade om allt var bra sa jag som det var och hon tog tallriken med sig. 10 minuter kom hon tillbaka med en som var perfekt stekt och lagom ljummen som de skall vara medium rare. Den förra kändes att den hade hunnit svalna (fick nämligen en liten föreläsning om att medium rare betyder att köttet inte är så varmt). Nå ja det smakade bra i alla fall. 

Herman frossade loss på en milkshake till efterrätt medan jag inte kan äta något på efterrättsmenyn så jag beställde in en te. Skrattade när koppen kom. Det var så lite vatten i koppen att det med nöd oh näppe gick att dränka tepåsen. Men varmt var det i alla fall.  
Vi försökte konversera så gott det gick i sorlet och den höga musiken. Han är klok min lilleman och man kan föra intressanta samtal. Blev prat om musik, instagram, humor och skolan. Ibland så känns han så stor medan vid andra tillfällen så jätteliten.

Nu skall jag sova medan han tänkte titta på lite TV/YouTube. Jag skall upp mitt i natten och hämta sambon i Luleå så Hb slipper lämna festen jättetidigt för att hinna med nattbussen. Har sagt att fram till 03 skjutsar jag. 

I morgon skall jag och lilleman ha en heldag på stan. 

Inga kommentarer: