09 mars 2014

Överraskad * 2 #009 #blogg100

Idag har jag flängt runt som en skottspole först med Vincent till Arcushallen i Luleå för att han skulle träna fotboll 9-10. De var bara 4 killar från laget där idag och Vincent fick ta emot en massa bollar när de övade skott med massa trixande. han fick stå i ett 11-mannamål idag. Lite utmaning.

Hem med ungen till Boden igen.

Upp på Gruvberget för att stå i serveringen. där uppe fick jag mig världens överraskning. Jag plockade upp min mobil från en av arbetsbänkarna i köket strax efter kl 13, såg att jag missat ett samtal från min far. Ringde upp för att fråga vad han ville (mest troligtr strul med datorn var min tanke). Då säger han att han är på parkeringen. Han är alltså i stan (min pappa bor 120 mil söderut), varit hem till mig och sagt hej till grabbarna och sen åkt upp till stugan där jag var, upp för den apdåliga vägen med sin kollega från Island. Gissa om jag blev glad. Jag tycker väldigt mycket om min pappa och vi ses alldeles för sällan. Mitt i värsta rusningen av folk fick jag ändå lite tid att sitta ner med honom och hans kollega och prata lite. Kul. Han hade varit i Finland och hade bokat ett möte i Luleå i morgon och ville överraska. Sådant gör mig glad.

Efter serveringen åkte jag hemåt, trött tänkte få vila lite innan Vincent skulle på nästa träning idag men tji fick jag, när jag kom innanför dörren kom jag på shit vi hade ju ingen valla hemma och Vincent har skidåkning i morgon. Kastade in min väska i hallen och insåg att jag skulle kanske kanske hinna på Team Sportia. Parkerade utanför 1 minut i och slängde mig in när de höll på att dra ner gallret på den andra dörren. Fick hjälp att hitta rätt valla och då upptäcker jag att plånkan är i väskan i hallen hemma. Suck! Då förvånade biträdet mig, han sa att jag kan komma in och betala i morgon! Fattar ni, i en butik i stan. Så glad. Så i morgon skall jag betala och så får jag väl köpa med en blomma eller en chokladask till personalen för bra service. De lever upp till sin slogan "Vi vet vad som krävs".

Hem, valla skidor, skjutsa unge till träning, hem och laga middag, jobba lite, hämta ungen på träning, jobba lite och nu går ögonen i kors och jag vill gå och sova kl 20:00. Ibland är helgerna tyngre än jobbdagar men jag fick i alla fall 2 positiva överraskningar på samma dag.

Inga kommentarer: