31 mars 2014

En lång dag #031 #blogg100

0535 i morse kom taxin precis i tid men efter det var allt försenat. Men inga långa väntetider ändå som tur var. Me flygningen till San Francisco från Köpenhamn kändes evighetslång fast gynnsamma förhållanden gjorde att vi flög in förseningstimmen. Jag har lyckats sova av och till några timmar i alla fall.

På planet fick jag en gluten- och laktosfri lunch men senare när alla fick en macka på planet då hade det inget glutenfritt. Men sen när de andra fick en varm wrap med mozzarella och svamp då trollade de fram en kall macka till mig. Undrar varför jag inte kunde få en sådan till mellanmål oxå. Tur jag hade två bananer med mig. 

Blev snorig av luftkonditioneringen och jättetorr i näsan så nu blöder. Inte kul. 

På hela flygen hade vi ingen flygkarta vilket jag tyckte var tråkigt. Det brukar vara kul att se hur man flyger, vad man passerar.

Klockan är ju en hel arbetsdag efter här så vi landade på eftermiddagen. Så nu börjar kampen med att försöka hålla sig vaken till lagom sen timme att gå och sova på. Vi kommer då ha över ett dygns tid sen vi startade hemifrån. 

På vägen in med BART blev vi fast i tunnelbanan 2 stationer från Powell där vi skulle av. Var tydligen någon incident 3 hållplatser bort. Höll på att somna lutad mot min resväska.
Vi höll på att inte hitta hotellet fast vi stod rakt utanför, vad då trötta. Efter en snabb avblaskning på rummet gick vi ut och tog ett kort varv på stan. Kikade in i lite butiker bland annat på Apple. 
Sen blev det mat och tillbaka till hotellet. 

Hela min värld gungar, så trött är jag. I morgon skall vi ut till Alcatraz på morgonen så samling i lobbyn kl 0700. 

Bäst att gå och sova nu. 

Inga kommentarer: