03 december 2015

Dag 337 - Ytterligare ett träd

Var galet trött i morse och fick verkligen tvinga mig upp. Utmattad var nog mer rätt ord än trött. Hade ett möte på jobbet kl 9 så jag satsade på att hinna till det och tog det därmed lugnt på morgonen.

Stannade vid P-fickan i Sävast och tog en morgonbild över älven eftersom jag inte visste om jag skulle ha någon tid över i kväll, fanns en mikroskopisk chans till filmkväll idag.
Idag påbörjade jag lite överlämningar för att minska på mina egna ansvarsområden men det blev förvisso ett jäkligt bra samtal men vi han inte med så mycket överlämning. Det var också ett aningen deprimerande samtal. Jag och kollegan var rörande överens som vissa saker och att vi kände en viss hopplöshet. Men det är väl ibland bara att bita ihop och ta tag i saker och hoppas att någon lyssnar. Förändringsarbete är skitjobbigt ibland. Vet faktiskt inte om jag orkar en gång till, orkar kämpa för det jag brinner för. Så om någon vet något annat jag kan pyssla med så säg gärna till.

Efter jobbet så hojtade jag på Mattias och frågade om han ville ta en promenad med mig och det ville han. Han kom till jobbet och hämtade upp mig och vi tog en runda runt udden och sen på Bergnäset. Stannade och tog dagens bild på Bergnäset, har tydligen fastnat för träd just nu.

Det blev 13,39 km.


Inga kommentarer: