23 december 2015

Dag 357 - Dan före dan

Även idag har jag ägnat bra stund åt att kryssa mellan affärer. Jakten på Janssons för att slippa göra själv och en kalkonjakt som slutade i moll. Fick köpa en Bosarpkyckling istället. Men det blir nog lika bra det också, då slipper vi äta kalkon i flera dagar sen.

Jagade även sambons present, hade ringt och bett en butik lägga undan men när jag kom dit hade de lagt undan fel sak :-( Nå ja han fyller ju år i januari så han kan ju få det då. han får några småsaker nu istället.

Här hemma blev det hjälpligt städat men vi behöver göra ett rejält krafttag under ledigheten. Men det får bli efter juldagen någon gång. I övrigt måste jag försöka ta igen missad mil igår och idag. Har lovat mig själv att ta en tidig morgonpromenad i morgon. Så inget långsovande.

Jag har gjort över 100 köttbullar idag och skinkan står i ugnen.

Granen klädde Herman efter eget huvud och tomten verkar ha varit på besök och fyllt på under den. Strumporna blev aldrig upphängda men en kreativ tomte löste det också (syns dock ej i bild). Under granen börjar det märkas att vi inte länge har småbarn.

Dagens bild får bli en del av granen.
Nu skall jag snart ta ut skinkan ur ugnen, griljera den och ta mig en skinkmacka och ett glas mjölk innan det blir sova.


Inga kommentarer: