01 december 2015

Dag 335 - Som ett åskmoln

Idag har jag varit så arg på jobbet att en kollega skickade tips på antidepressiva tabletter (mot PMS men just den sorten kan jag inte äta pga mina blodvärden) samt ett peppande samtal och en annan kom och sa att det rök om mig så brandlarmet nog skulle gå snart. Ingen kan då beskylla mig för att mörka mina känslor. Jag var så jävla arg * 2 idag. Vissa dagar alltså, skit helt enkelt.

Resten av dagen blev inget bättre heller, ilskan satt kvar, jag konfigurerade AD-användare och rum i ren och skär ilska. Förbannad på mig själv som hade scriptat fel för några veckor sedan och nu fick sanera en massa konton i min demomiljö där en liten inställning blivit banans. Tror jag på köpet hittade en bugg i ett system. Då blev jag arg på mig själv för att jag glömt skriva testfall för den eventualiteten och nu måste göra om en drös tester. Gahhhhhhhhh.....

Men jag fick beröm för lite foton och det gjorde mig lite gladare idag i alla fall. Dessutom höll jag en utbildning för en kollega och jag tror att han uppskattade det. Lät så i alla fall.

Efter jobbet hämtade jag upp Henrik och vi hade ett bra samtal om jobbroller mm i bilen hem. Vi handlade och jag kramade om tiggerskan och sa att det inte gjorde något att hon inte berättat om ursprunget. Hon är orolig för sina 2 stora barn, vad skall bli av dem utan framtid, utan jobb osv...

Lämnade av Henrik hemma och kände att hela kroppen fortfarande kokade av ilska, hjärtat rusade i kroppen och jag behövde komma ut, lyssna på ljudbok och varva ner. Det gick sådär. Jag hade inte riktigt tid att gå 1 mil idag eftersom jag skall lyfta med ett flyg i morgon 06:35. Det blev 8,01 km med 2 fotostopp. Första stoppet var vid fågelsjön där en liten råk tittar fram.

Fotot på ett träd med mellan Prästholmen och Svartbjörnsbyn får vara dagens bild.

Nu måste jag i säng så att jag har en chans att få sova något alls innan flyget. Min plan att vara i säng senast 21:30 sket sig totalt och nu är klockan 23:16 redan. Hoppas kunna sova på planet i morgon.

Lyckats glömma min laddare till datorn på jobbet så i morgon blir det till att åka med bara min iPad och mobilen. Passar ju bra när man skall jobba med workshop om mobil arbetsplats. Skall bli väldigt intressant i morgon faktiskt och all skit från idag lämnar jag här hemma när jag kommer dit. Happy face on och hjärnan på helspänn.

Jag längtar något enormt efter torsdagen då jag skall få åka och slänga mig i en soffa och se på film. Jag håller tummar och tår att inget inträffar som gör att det tillfället ställs in för det var längesedan som jag behövde den där terapisoffan så mycket som nu och en vän som orkar lyssna.

Dagen avslutades väldigt väldigt positivt, jag kom på att Lottens julkalender drog igång idag.
(Uppdatering precis innan facit släpps: Idag är det Ian Fleming det är jag 100 på.)

Inga kommentarer: