04 december 2015

Dag 338 - Hyllad och spelar kalendertetris

I morse var jag åter igen då där trött att kroppen knappt ville lyda. Låg kvar 45 minuter och försökte samla energi nog att sätta ner fötterna på golvet. Borde nog kolla mina blodvärden för säkerhets skull.

Idag jobbade jag med att försöka få ihop mitt jobbliv i kalendern. Bokade av hel och halvdagar för att jobba med sådana saker som ligger på mitt skrivbord. Detta för att alla säger till mig "boka upp så att inte annat tränger sig på och håll dig till din plan". Men vad hjälper det när man trots en heldagavbokning för en viss sak får mail med mötesbokningar, svarar att man inte kan för att man måste jobba med annat och då får svaret att mötet måste vara då. När skall jag göra den timmen med det andra då? Då måste jag ju flytta på något annat och var skall jag göra av det då? Hur fan visar man att man är överbokad?

På lunchen träffade jag tiggerskans son igen och vårt samtal slutade med att jag lovade att hjälpa till med en flygbiljett hem till hemlandet. Han behövde ta sig hem ganska så snabbt. Vi kollade lite flygpriser tillsammans och han skulle återkomma.

Idag hade jag bokat av hela eftermiddagen till en grej och givetvis skall ett system börja larma just idag och jag behövde släppa allt för att felsöka och logga vad som hänt. Efter det när klockan var typ "gå hem" fick jag göra en akutinsats åt några andra i bolaget då det tydligen inte fanns någon annan som kunde fixa saken i fråga. Men det ledde till att jag fick vara hjälte idag (det fick jag veta via ett mail som skickades till min chef på kvällen). Sen fick jag mig en liten hyllning i vår enhets veckobrev efter min insats i Stockholm i onsdags. Det kändes bra. Jag är rätt bra :-)

När skall jag hitta ett hål för att göra det jag hade planerat idag? Spelar konstant kalendertetris.

När jag åkte från jobbet kl 18 så hade jag tokont magen och mådde illa, shit det går magsjuka, snälla snälla låt det inte vara det tänkte jag. For ändå in till stan och parkerade för att ta ett foto. Tog först en bild på God Jul-skylten vid vattnet men är lite sugen på att ta om den bilden lite närmare jul istället. Kanske Julaftonsbild? Så istället fick det bli en bild över ån. Kom dock på när jag kom hem att jag nästan tagit en likadan tidigare. Nå ja det var ju inte exakt likadant.
När jag kom hem skyndade jag mig ner i säng och drog täcker över mig. Jag han somna och få lite vilka innan det pep till i mobilen, det var mitt lunchsällskap. Den SMS-konversationen slutade med att jag köpte en flygbiljett.  Nu hoppas jag att det han måste göra fixar sig. Fick lite ågren över att jag inte promenerat idag. Blir en skitvecka denna vecka. I helgen skall jag gå Missing peopleutbildning i alla fall på lördag och ev söndag. Ingen aning om vad utbildningen skall handla om, vet bara tid och plats.

Mådde lite bättre så jag tog med mig Herman till ICA och handlade. Råkade köpa mig chips och dipp och det var inte bra. Nu mår jag illa.


Inga kommentarer: